Geen woorden, maar paarden!

Equine assisted coaching is een methodiek waarbij paarden worden ingezet om jou de gelegenheid te bieden te leren over jezelf.

 

Als coach faciliteer ik jouw leerproces door je leerervaringen met de paarden aan te bieden. Er ontstaat een situatie, die wellicht vergelijkbaar is met iets uit jouw dagelijks leven. Je onderzoekt jouw reactie en je vaardigheden bij het omgaan met deze ervaring. We hebben reflectiemomenten waarbij ik je help inzicht te krijgen in jouw gedrag, gevoel en emotie. Vervolgens bied ik je de mogelijkheid om te experimenteren met nieuw gedrag en nieuwe ervaringen.

 

We onderzoeken jouw vraag en we hebben het over hoe het hier en nu van invloed is en wat je er mee zou willen. Mijn overtuiging is dat jij degene bent die de oplossing in handen heeft. Ik help je bij jouw zoektocht hiernaar. Om je de juiste ervaring te bieden heb ik verschillende technieken in mijn rugzak die ik kan inzetten.

 

Paarden reageren in het hier en nu op wat zich laat zien. Ze hebben daarbij geen oordeel. Hun directe feedback helpt bij het verschaffen van jouw inzicht over jezelf.

 

Heb je een vraag, loop je ergens tegenaan of zijn beide niet het geval maar heb je een andere reden waarom je op mijn website terecht bent gekomen en wil je graag weten of een sessie bij mij wat voor je kan zijn? Neem dan contact met mij op!